Pozdravljeni! Če berete to, ste verjetno ljubitelj sirovih kolačev. Verjetno ste na spletu že srečali različne recepte – nekateri zahtevajo peko, drugi pa ne. V današnjem receptu bomo s pomočjo pečice ustvarili zares neustavljivo sladico.
Ogledate si lahko tudi razdelek našega bloga "Sladice" za več idej za sladke in zdrave recepte!
Ta sirova torta je brez jajc in narejena iz okusnih in hranljivih sestavin, zaradi česar je popolna za odrasle in otroke.
Skupaj pripravimo to domačo limonino metino torto s sirom v le nekaj preprostih korakih! Najprej se posvetimo pripravi skorje, nato pa preidemo na kremni nadev, ki naredi to sirovo torto posebno. Začnimo!
Kako pripraviti skorjo za sirovo torto:
1.korak: Vse sestavine za skorjo z žlico dobro premešamo in zmes razporedimo v pomaščen pekač. Namesto olja lahko uporabite tudi peki papir.
2. korak: Mešanico enakomerno pritisnite z žlico, da dobite trdno podlago.
3. korak: Pečico segrejte na 180 °C. Ko se segreje, skorjo pečemo približno 12-14 minut. Ko je pripravljen, ga vzemite ven in pustite, da se ohladi, medtem pa pripravite nadev za cheesecake.
Za to sirovo torto uporabljamo Bett'r lešnikovo-kakavov namaz -100% organski namaz brez dodanega sladkorja in palmovega olja, z bogato aromo lešnika in neustavljivim okusom čokolade.
Za okras dodamo barvite Vesoljske ladje Bett'r Choco, narejene iz temne čokolade in naravno obarvane s sadnimi in rastlinskimi izvlečki.
Kako pripraviti nadev za sirovo torto:
4. korak: Zmešajte vse sestavine (razen Choco Spaceships) v kuhinjskem robotu pri nizki hitrosti približno 30 sekund ali ročno, dokler ne postane gladko. Ko je pripravljena, zmes enakomerno razporedite po ohlajeni skorji.
5. korak: Cheesecake postavite v hladilnik za približno 3-4 ure, da se dobro strdi.
6. korak: Okrasite z vesoljskimi ladjami Bett'r Choco, ki so
- 100 % organski izdelki
- Brez mlečnih izdelkov & vegansko
- Brez umetnih barvil
- Naravno obarvan z jabolkom, korenčkom, spirulino, redkvijo itd.
Za konec dodajte nekaj listov sveže mete in na tanke rezine narezane rezine limone, ki jih rahlo pražite nekaj minut, da poudarite njihovo naravno sladkobo. Pazite, da jih ne zapečete preveč, saj lahko postanejo grenke.