Če iščete hranljiv obrok, s katerim boste naredili vtis na svoje najdražje, je ta veganska pastirska pita popolna izbira! Z obilico okusov, ki so harmonično združeni za maksimalen užitek, bo ta pita vsako večerjo spremenila v nepozabno doživetje in osupnila vaše čute! Hvala Lubo za recept!
Se sprašujete, kako nadomestiti meso? Odgovor so teksturirane beljakovine! Je veganska alternativa mesu, narejena iz grahovih beljakovin, beljakovin črnega fižola in ščepca soli. Ne vsebuje soje, arom ali alergenov. Njegov okus je nevtralen in med kuhanjem zlahka vpije arome in okuse jedi. Zaradi različnih tekstur rastlinskih beljakovin so idealne za različne slane jedi.
In če ste naveličani izgubljanja časa s pripravo okusnega krompirjevega pireja, izberite hitro pripravljeno Bett'r mešanico pire krompirja, ki ne ogroža okusa in kakovosti. Pastirski piti bo dala nežen zaključek, zahvaljujoč skrbno izbranim začimbam, ki ji dajo neustavljivo aromo in naredijo izkušnjo edinstveno okusno!
Priprava:
1. korak: Namočite grahove beljakovine po navodilih na embalaži.
2. korak:V ponvi segrejte malo olja in dodajte čebulo, beljake, grah in korenje.
3. korak: Puhajte približno 10-12 minut, nato dodajte zmešano sol, česen v prahu, paradižnikovo mezgo in 200 ml smetane za kuhanje. Pustimo vreti še 5 minut na majhnem ognju.
4. korak:V skledi zmešajte pire krompir z oljem, soljo in sojinim mlekom. Mešajte do gladkega.
5. korak:Pečico segrejte na 180°C.
6. korak:Prenesite zelenjavno mešanico v globok pekač. Po vrhu porazdelimo pire krompir in prelijemo s preostalo smetano za kuhanje.
7. korak:Na vrh naribajte sir in pecite 30-40 minut do zlato rjave barve.
Vam je bil ta recept všeč? Potem vam bodo zagotovo všeč tudi ostali recepti na našem blogu. Hvala, ker kuhate z Bett'r!